joi, 30 august 2012

Furaciune Capreasca

Definitia tipului de furaciune capresc,atunci cand un infractor te fura in mod repetat se numeste masochism,teapa capreasca intervine dupa masochismul infractional,infractorul iti recomanda sa taci din gura pentru ca el a luat ce i s-a cuvenit.


Din banii furati infractorul cumpara un telefon performant cu acces la internet,primul lucru pe care al face este sa verifice daca are liber la tepuit,face un control de rutina pe internet,se simte frustrat,numele lui apare pe doua forumuri,urmareste fiecare postare participa la discutie.Chiar daca pe forumul respectiv userul nu a confirmat contul felul in care se exprima detaliile pe care le dezvaluie ma fac sa cred ca el este.
Perversitate fara limite spune ca a luat ce i s-a cuvenit,ca el mai vroia sa mai construiasca ceva dar au intervenit dificultati,etc.

Reclama...

Video seria Zidarul Ordinar

Furaciune capreasca obsesiva


Hipnotizatorul de rate.Mangaia ratele pe cap in timp ce punea tabla pe casa...



luni, 27 august 2012

Zidarul Ordinar 4 Obsesie Caineasca

Zidarul Ordinar pregateste teapa suprema,bani care planuieste sa ai fure nu sunt suficienti,are ceva cu cainele,are obsesie caineasca.


Perversiunea de care da dovada Zidarul Ordinar nu cunoaste limite,a pregatit totul de la inceput nenorocitul nu s-a multumit doar sa fure banii,a vrut constient sa omoare cainele.Eu banuiesc ca a lasat intentionat in aparatul foto o inregistrare video in care spune ca a dat oase de peste la caine.Zice ca nu a fost cu intentie dar dupa cate a facut nu mai are credibilitate.Aici dovada video cu sunet pe care nenorocitul a lasato intentionat in aparatul foto.



Zidarul Ordinar  -  Ormenean Radu Ion  reuseste sa duca nivelul infractional la un nou nivel,simte nevoia obsesiva sa asi marcheze teritoriul,vrea ca activitatea lui infractionala sa fie cunoscuta.

Bonus pentru vizitatorii fideli...
Zidarul Ordinar 2 Cazanul de apa(Furaciune Hipnotica)Sunet cu imbunatatiri...

 
Obsesie caineasca intensa


Cum actioneaza Zidarul Ordinar...
Gainarul amator pe facebook



vineri, 24 august 2012

Cum actioneaza Zidarul Ordinar

Tehnica hipnotica de control pe intelesul tuturor.Aceasta imagine detaliaza mai mult decat suficient modul de actionare al Zidarului Ordinar.Dupa fiecare actiune hipnotica zidarul simte nevoia unei ralaxari totale care poate dura intre 3 si 5 luni,in functie de gravitate si de cat ai permite revelatia materiala sustrasa.






Atentie mare,un zidar masochist tepuieste pe internet cu capra ecologica...

duminică, 12 august 2012

Talismanul Tepuitorului.Sa tepuim in siguranta.Medalioane personalizate

Ai probleme cu politia,ai tepuit pe cineva si acum te dai bolnav,ascuns,simti trepidatii de maini atunci cand iesi din ascunzatoare,ai impresia ca vanzatoarea de la paine se uita urat la tine,vrei sa dai o teapa si nu sti daca o sa iti reuseasca.Ai probleme in afaceri te simti parasit de soarta.Nimic mai simplu,acum poti dormi linistit pagina noastra de internet impreuna cu profesorul Karamba ofera talismane si medalioane personalizate.
Cum functioneaza,si ce trebuie sa faci.
Prima data trebuie sa trimiti un mesaj privat,trebuie sa detaliezi in amanunt,ce anume ai facut,starea actuala de libertate in care te afli,aici se specifica dupa caz banuit,invinuit,inculpat ,urmarit national/international etc.
Noi luam la cunostinta de cazut tau,realizam traducerea pentru ca profesorul Karamba sa poate intelege ceea ce ti se intampla,dupa realizarea acestei proceduri se stabileste de comun acord pretul Talismanului.

Ce putere are acest talisman.
In primul rand te scapa de stres,poti dormi linistit o alta calitate deosebita care vine in pachetul standard de protectie iti va mari capacitatea de analiza,vei gasi ascunzatori mult mai repede.Acest talismam este creat special pentru tine,o lista de instructiuni vor fi inmanate la predarea coletului.
Nu rata ocazia apeleaza cu incredere.Profesorul Karamba este aici pentru tine.


Simte protectia urmareste seria paranormala Zidarul Ordinar in format video... 
Satanism si manipulare
Stafia care posedeaza pe intuneric
Obsesie caineasca cu finalizare
Videochat cu scandal

joi, 9 august 2012

SERIA ZIDARUL ORDINAR.Tepari Constructii-Tehnica Hipnotica Zidarul Ordinar in format video

Seria completa Zidarul Ordinar acum fara intreruperi.
Ormenean Radu Ion.Povestea zidarului care foloseste tehnici de control mental la un singur click.Totul real.Totul gratuit.
LAUTARU CARE SE DA ZIDAR,INSTALATOR,INGINER AICI LAUTARU CARE DA TEAPA PE CONTROL MENTAL CALCULAT AICI VIDEO... 
Avertisment ... 
Tehnicile de control mental detaliate in aceste filmulete sunt infractiuni.
Folosirea acestor TEHNICI INFRACTIONALE pentru obtinere de foloase materiale etc,se pedepseste conform legilor in vigoare.
Vizionare placuta.

Gainarul amator...Facebook


Recomandare 1. Vizionati seria paranormala in liniste,alaturi de prietenii apropiati...
Recomandare 2. Vizioneaza Zidarul Ordinar 2 Cazanul de apa.Sunet cu imbunatatiri.
Vrajitorie si incantatii cu saci de ciment
Zidarul Ordinar Acces Telefon Mobil
Hipnotizatorul de rate.
Acadeaua cardiovasculara
Gaini si ciubare profesionale
Obsesie caineasca cu finalizare
Cum se prepara adezivul pentru gresie
Teapa pe internet.Zidarul si capra producatoare
Stafia care posedeaza pe intuneric
Talismanul tepuitorului

marți, 7 august 2012

CINE ESTE ZIDARUL ORDINAR

Ormenean Radu Ion.Un Lautar Saxofonist care lucra ca zidar prin Spania,nu prea ai placea munca a studiat Tehnica secreta de zidarie infractionala si a intrat in afaceri,din pacate a faultat cateva cursuri.
Tehnica de tepuit folosita este relativ simpla,se foloseste de anunturile din ziare,cauta oferte de munca lucrari de constructii in general,zidarie,instalatii termice,etc.Preturile care le practica la manopera pentru a nu crea suspiciuni sunt medii,in momentul in care se prezinta la interviul pentru a lua o anumita lucrare da dovada de seriozitate ,pentru el nimic nu este imposibil,totul are un cost rezonabil.


Si acum ca al cunosti pe Zidarul Ordinar paranomal te invit sa al privesti la munca...

Obsesie caineasca cu finalizare totala
Vrajitorie cu saci de ciment
Un psihopat repara dantura cu patentul
Incalzire centralizata soba de teracota

duminică, 5 august 2012

TEHNICA DE CONTROL MENTAL ZIDARUL ORDINAR.Dovezi Istorice

Tehnica de control mental Zidarul Ordinar este o tehnica hipnotica secreta,numai practicanti care dau dovada de un bun comportament social si cazier juridic curat pot avea acces la aceste invataminte.Dovezi istorice au fost descoperite recent


Zidarul Ordinar este parte integranta din istoria umanitati,aceste descoperiri de importanta maxima au ajutat savanti din zilele noastre sa creeze o imagine virtuala a Zidarului Ordinar din antichitate...


Aceasta fotografie unica infatiseaza Zidarul practicant de Hipnoza mentala,se poate observa locatia si cum se concentreaza un adevarat profesionist.


Meditatie si relaxare,secretul suprem al Zidarului Ordinar


Zidarii Ordinari din antichitate erau organizati in grupuri infractionale,locuiau foarte aproape unul de celalant,de multe ori mergeau impreuna la vanatoare.Planificau totul impreuna.


In acest moment arheologi renumiti incearca sa descifreze secretele Zidarilor Ordinari,vom reveni cu noi amanunte...
Obsesie caineasca cu finalizare totala
Vrajitorie cu saci de ciment
Un psihopat repara dantura cu patentul
Incalzire centralizata soba de teracota

sâmbătă, 4 august 2012

ZIDARUL ORDINAR VERSIUNEA MOBIL

ZIDARUL ORDINAR VINE IN TELEFONUL TAU MOBIL.
 Aceasta postare este special creata pentru detinatorii de telefoane mobile.
Acum poti vizualiza seria ta favorita in orice telefon mobil cu conexiune la internet fara sa iti fie teama ca depasesti limita de navigatie.Zidarul Ordinar versiunea Mobil este acum functionala.Verifica zilnic acest Blog specializat in tehnici avansate de control mental.Urmareste si comparte cu prietenii,verifica noutatile in autobuz,la scoala ,in farmacie,incantati prietena la discoteca in club pe plaje cu episodul tau favorit...
Versiunea mobil este creata pentru voi ...Pentru cei care nu stiu nimic despre Zidarul Ordinar Le aduc la cunostinta ca Zidarul Ordinar este un Lautar care lucra ca zidar prin Spania se intoarce in Romania initial face o firma de instalatii sanitare dar cum nu prea se pricepea a intrat repede in faliment...Zidarul  Ordinar nu vrea sa munceasca,el face numai hipnoza...Zidarul Ordinar trumatizat de experienta anterioasa s-a apucat de zidarie,cum lucrase ca zilier prin Spania avea ceva experienta  asa ca a inceput sa urmareasca anunturile cu oferte de munca din ziare...Povestea Zidarului Ordinar care foloseste tehnici de control mental este detaliata aici in format video,poveste reala.Vizionare placuta....

Nu uita sa imparti cu prietenii tai experienta paranormala de pe acest blog...

Avertisment ...
Tehnicile de control mental detaliate in aceste filmulete sunt infractiuni. Folosirea acestor TEHNICI INFRACTIONALE pentru obtinere de foloase materiale ,etc se pedepseste conform legilor in vigoare

                                          ZIDARUL ORDINAR 1 GRESIA CU LOVELE
                                                           VERSIUNEA MOBIL
Primul episod detaliaza metodele folosite de Zidarul Ordinar pentru a gasi un loc de munca,lucrarile efectuate si punerea in aplicare a TEHNICILOR DE CONTROL MENTAL

ZIDARUL ORDINAR 2 CAZANU DA APA CONTROL MENTAL
VERSIUNEA MOBIL 
Cel mai tare episod din seria ZIDARUL ORDINAR nerecomandat celor cu probleme psihice
Zidarul Ordinar Control Mental pa spasme electrostatice.O data castigata increderea Zidarul Ordinar se foloseste de diferite obiecte pentru inducerea starii de Hipnoza Instanta.La televizor in cabinetele de specialitate majoritatea folosesc pentru inducrea stari de hipnoza medalioane,etc de regula toate sunt de dimensiuni reduse in acest episod se detaliaza inducerea starii de hipnoza prin folosirea unui cazan cu apa
Minunativa si voi...Vizionare placuta


  ZIDARUL ORDINAR 3 PIATRA FERMECATA
VERSIUNEA MOBIL 
 Lautarul Spoitor  foloseste la maxim
 TEHNICA DE CONTROL MENTAL ZIDARUL ORDINAR
 Zidarul mentalist se foloseste aici de internet conversatii mesenger fotografii 
Tehnica de control folosita este una sugestiva ...SUGESTIE HIPNOTICA



Avertisment ...
Tehnicile de control mental detaliate in aceste filmulete sunt infractiuni.
 Folosirea acestor TEHNICI INFRACTIONALE pentru obtinere de foloase materiale etc se pedepseste conform legilor in vigoare

Obsesie caineasca cu finalizare totala
Vrajitorie cu saci de ciment
Un psihopat repara dantura cu patentul
Incalzire centralizata soba de teracota

ZIDARUL ORDINAR SECRETUL IMORTALITATII

ZIDARUL ORDINAR TE FACE NEMURITOR...
Seria paranormala Zidarul Ordinar iti ofera sansa unica de a intra in istorie,urmatorul episod ZIDARUL ORDINAR 4 CONTROL MENTAL PA CRAMPE STOMACALE se anunta a fi virusal.
CE INSEAMNA...CE ESTE NEMURIREA...CAT COSTA NEMURIREA.
Nu ratati aceasta ocazie unica..

TOTUL REAL.

Va oferim posibilitatea de a va face cunoscuti in toata Romania,nu ratati aceasta ocazie folositiva de lansarea noului episod contra unei sume modice firma dumneavostra va avea sansa de a intra in istorie.Oferim posibilitatea de reclama la noua lansare, va puteti face cunoscute produsele,posibilitatile de crestere economica sunt imense.Ganditi,analizati este o sansa unica pentru firma urmatorul episod va fi virusal Nu lasati acest moment istoric sa treaca pe langa dumneavostra profitati,profitati,profitati..
Zidarul Ordinar 4 - Oferim spatiu publicitar adaptam serialul dupa necesitati.
  SA NE AJUTAM IMPREUNA,SA CRESTEM IMPREUNA SA NE DISTRAM ALATURI DE SERIA PARANORMALA CARE A INVADAT ROMANIA Obsesie caineasca cu finalizare totala
Vrajitorie cu saci de ciment
Un psihopat repara dantura cu patentul
Incalzire centralizata soba de teracota