marți, 18 septembrie 2012

Fatada casa.Fatada piatra.Cum sa alegem culoarea pentru fatada

Fatada este finisajul exterior care da aspectul final unei case, algerea culorilor,combinatia de culori dau mare bataie de cap.Domnul profesor Ormenean Radu este aici pentru dumneavoastra,va scuteste de toate aceste probleme,are solutii rapide pentru tot.Noi impreuna cu domnul profesor prezentam pentru dumneavoastra dragi iubitori ai tehnicilor de zidarie pe control mental,fatada din piatra.De ce este bine sa alegi pentru casa o fatada din piatra,sunt multe avantaje,durabilitate,peretii respira,culoarea se pastreaza in timp,pe forumurile de specialitate sunt multe persoane care descriu avantajele oferite.
Domnul profesor a studiat foarte bine,s-a implicat material si spiritual in acest gen de lucrari,este un profesional care ne va ajuta sa luam o decizie corecta,ne va invata cum se realizeaza montajul,etapele de constructie si finalizarea.Fotografia de mai sus detaliaza un model de piatra des intalnit pe piata materialelor de constructie.
Probabil va puneti intrebari legate de pret,cat costa o fatada din piatra,noi ne-am gandit la acest lucru si dorim sa va ajutam,vom detalia cum se poate face o fatada din piatra la o casa  fara sa platesti absolut nimic.
      Lectie practica,fatada din piatra,costuri zero..Bani de bani de pe control mental
       Nu disperati urmariti continuarea in format video...Seria paranormala Zidarul Ordinar este alaturi de tine,cu noi vei face alegerea perfecta,te ajutam sa alegi culoarea care ti se potriveste,atentie asta nu este tot,lectia in format video te invata cum se te feresti de tepari,astia sunt peste tot,folosesc fibra optica sa te tepuiasca.Ireal,paranormal.femei de femei,spoituri de spoituri,furaciuni capresti,tepe pe internet.
Incredibil de real a dat teapa cu o capra pe mesenger,zoofilie,zidari cu obsesie caineasca,avem de toate,totul real,totul in format video de calitate...Minuneazate si tu..
 Ireal,paranormal,fantomatic lectie de furaciune reala...
Pentru a fura o fatada de casa este foarte importanta actiunea de pregatire a terenului,analizand periculozitatea acestui tip de infractiune,informatiile sunt detaliate pe mai multe pagini,numai ochiul citit si creierul fara trecut infractional le poate descifra.Hipnoza si furaciune reala cu proprietarul langa tine.

Pagina in constructie urmareste continuarea in format video...


Hipnotizatorul de rate.
Stafia care posedeaza pe intuneric.
Incredibil,zidarul posedat a furat fatada la casa.
Satanism si manipulare.Dovezi diabolice
Talismanul tepuitorului.Sa tepuim cu incredere.
A dat cu spoiala peste cazan

Termosistem.Cum se izoleaza o casa.Sa facem o izolatie de casa in regie proprie

Cum se face izolatia la o casa,cum se pune termosistemul,sa facem o fatada de casa cu termosistem.Dragi mei aici gasiti toate informatiile necesare despre cum sa izolezi o casa in regie proprie.Maestrul nostru,domnul profesor cunoaste si doreste sa imparta cu dumneavostra cunostintele in domeniu.Sa facem o izolatie de casa cu Ormenan Radu Ion.Pentru inceput se analizeza locatia si se face un calcul aproximativ,o scurta perioada de relaxare este binevenita la inceputul fiecarei lucrari.
Se merge la un magazin de specialitate unde vanzatorul iti face calculul aproximativ de material necesar pentru inceperea lucrari...
Odata descarcat materialul cumparat se trece la executarea lucrari.
Nu este foarte complicat,se ia placa de polistiren si se lipeste pe perete,se face alinierea placilor folosind un dreptar din aluminiu...

Domnul profesor recomanda continuarea lectiei de montaj in format video
Satanism si manipulare 
Stafia care posedeaza zidari pe intuneric
Fetele de la videochat
Sa punem tabla pe casa cu hipnotizatorul de rate
Cum actioneaza Zidarul Ordinar
Sa punem impreuna niste termosistem.Termosistemul si gaina.

 

Tehnici infractionale avansate
Probleme cu dragostea.Farmece,descantece.
Blesteme cu saci de ciment
Piatra si termosistem cum se face amestecul

Facebook

luni, 17 septembrie 2012

Hidroizolatie.Sisteme drenaj.Lectie pentru incepatori

Ormenean Radu Ion,profesor in sisteme de hidroizolare are amabilitatea de a detalia pentru iubitorii acestui blog de constructori cu capacitati paranormale cea mai simpla modalitate de a efectua in regie proprie,o hidroizolatie balcon.Dragi cititori si constructori in devenire stiu ca ati cautat informatii despre cum se efectueaza o lucrare de hidroizolatie pe diverse forumuri de specialitate,noi suntem diferiti,avem metode moderne de memorare,informatia ramane intiparita in subconstient fara nici un fel de efort,folosim material de prezentare in format video,toata informatia detaliata in acesta pagina este gratuita.Zidarul Ordinar,manipulare si control,hidroizolatia aplicatii practice,lectii montaj gratuite pentru incepatori.
Asa arata un balcon care necesita o hidroizolatie.Se curata suprafata se netezeste si se aplica o solutie bituminoasa cumparata din comert la alegere,orice vanzator de la un magazin de specialitate va poate indica ce anume trebuie sa cumparati,dar ca idee fiti patriot  luati o marca Romaneasca.
Dupa aplicarea acestei solutii se asteapta un interval de timp conform indicatiilor date de fabricant,apoi se trece la montajul membranei bituminoase.

Membrana bituminoasa se lipeste cu ajutorul unui arzator atasat la o butelie cu gaz.Mare atentie la utilizarea buteliei pot aparea accidente neplacute.



Obsesie caineasca si masaj spoitoresc cu finalizare
Hipnoza pe crampe stomacale
Un zidar posedat a furat fatada la casa
Stafia care posedeaza pe intuneric
Zidarul posedat,varajitorie cu saci de ciment
Sa punem niste termosistem



sâmbătă, 15 septembrie 2012

Teapa pe internet.Zidarul,semineul si capra producatoare

Fratilor daca nu exista,nu se povestea.Tepuiala internautica cu spoieli,seminee si vise capresti.Tehnica Zidarul Ordinar aplicatii practice.Ormenean Radu Ion revine in atentia noastra cu o teapa data pe internet,pune in practica o idee avuta intr-un moment de revelatie spirituala.Teapa reala si manipulare mentala prin sugestie.
Lautarul porneste calculatorul,incepe sa tasteze,foloseste yahoo mesenger,cu mana dreapta scrie iar cu stanga se scarpina pe burta,se gandeste cum sa puna in practica revelatia spirituala avuta in timpul ultimei ore de masaj platita cu banii castigati dintr-o teapa data anterior.Incepe conversatia ca toata lumea, se baga in seama afisand un aer nevinovat.
   - Salut, saptamana asta a plouat nu am facut mai nimic, nu am vrut ca ploia sa strice materialele.Am urmarit starea vremi pe internet, urmeaza o saptamana ploioasa.
 Face o pauza de doua minute si tasteaza din nou.
   -Eu am lucrat mult in instalatii de incalzire iti recomand instalarea unui semineu in salon,are consum mic este estetic, incalzeste toata casa, iar daca al contruiesc eu iese foarte ieftin. 
Pentru a fi convingator trimite fotografii care sa dovedeasca afirmatiile facute.In fotografia trimisa se observa ca este un profesional in instalatii sanitare,incalzire,etc,detaliaza utilitatea si la ce foloseste fiecare scula in parte.
Distrage atentia pentru a nu fi nevoit sa raspunda la intrebari tehnice, deschide rapid alt subiect...
   -Vreau sa sti ca eu sunt o persoana care gandeste economic.Eu ma implic in tot ce fac,vreau ca toata lumea sa fie multumita, am vorbit cu un vecin care are o capra,vreau si eu una,o sa am lapte,fac branza mai iau doua gaini,am micul dejun asigurat.


   -Vreau sa te gandesti la semineu inainte sa incep lucrarea la fatada daca te hotarasti vreau sa cumpar materiale pentru cosul de fum.
Plictisit de conversatie si sigur pe puterea lui de convingere lautarul mentalist planifica terenul si destinatia banilor pentru constructia semineului, verifica evolutia preturilor la materialele de constructie,cauta cea mai buna oferta.

Probleme in dragoste.Farmece si descantece
Cum actioneaza Zidarul Ordinar...
Un zidar posedat a furat fatada la casa...
Talismanul tepuitorului.Sa tepuim cu incredere


Nu ignora aceasta postare,daca ai un mic teren la tara si iti plac caprele, afla ca investitia nu este deloc mare. De altfel, poti incepe cu cateva capete si, avand in vedere prolificitatea acestora, in doi ani te poti lauda cu o mica ferma.Sirul beneficiilor nu se opreste aici. O capra produce zilnic, in medie, de trei ori mai mult lapte decat o oaie consumand, de fapt, aceeasi cantitate de hrana. Caprele au o buna capacitate de adaptare,suporta cu usurinta toate tipurile de temperatura.

Teapa capreasca continuare
Afaceri cu gaini ouatoare....

vineri, 14 septembrie 2012

Acoperisuri metalice.Noi stim cum sa pune tabla pa casa

Noutati despre cum se monteaza tabla pe casa. Noul sistem de montaj brevetat Ladaru Company. Cu aceeasi firma am lucrat si eu in august septembrie 2011.Dragos Ladaru este fiul excrocului Stefan Ladaru.Am avut mari probleme cu ei in timpul lucrarii si acum, dupa ce s-a topit zapada mi s-a infiltrat apa in casa pe la toate incheieturile.L-am sunat sa-mi remedieze lucrarea si a invocat ca ii este frica sa vina,cum ca l-am amenintat eu ca il tai.Eu sunt femeie si daca m-am certat cu el in timpul lucrarii am invocat doar ca nu-l platesc Nu am pacalit pe nimeni,erau vorbe spuse la nervi.Individul tine meseriasii la negru,se plang ca nu-i plateste,este un afemeiat cu toate ca miroase ingrozitor si este libidinos....Mioara Clondir.




 

duminică, 9 septembrie 2012

Acoperisuri profesionale.Sa punem o tabla pa casa si o ciorba pe masa.

Tehnica de control mental Zidarul Ordinar aplicatii practice acoperisuri si invelitori.Cum functioneaza sistemul de control,tepuitorul plateste un programator web cu vaste cunostinte si amici care administreaza diferite forumuri la moda.Pe internet atunci cand cauti acoperisuri etc apar pagini facute foarte profesional.
Fotografii halucinante despre cum lucreaza respectiva firma,montajele efectuate,recomandarile care apar pe forumuri iti induc starea ca respectivii sunt de buna credinta.Un exemplu este aceasta firma Ladaru Company


Daca cautati informatii despre firma,apar detalii de genul Ladaru stie sa monteze tabla,cu noi nu te ploua,noi suntem profesionisti tablei,etc.Se folosesc si de anunturi video.

Zidarul ordinar si telefonul mobil...


Talismanul tepuitorului
Cum se prepara adezivul pentru gresie
Tratamente cardiovasculare
Probleme in dragoste.farmece si descantece


sâmbătă, 8 septembrie 2012

Am vandut bicicleta la copil sa repar tabla montata de Ladaru Company.

Ladaru Stefan...Ladaru Company Srl.Am discutat cu dansul despre posibilitatea si pretul pentru montajul unui acoperis la o casa.La telefon a spus ca este un profesional cu 30 de ani de experieta etc ..etc a vazut despre ce este vorba la fata locului neam inteles la pret si am convenit de comun acord sa incepem impreuna colaborarea.
Am convenit in prima faza ca acoperisul are panta de scurgere spre interior iar suma totala este de 2450Euro.I-am dat un avans sa cumpere materiale de 2000 de euro urmand ca la finalul lucrari sa ai platesc diferenta de bani inainte de finalizare a inceput sa se planga si sa se milogeasca ca el vrea banii ca ai e frica ca nu al platesc ,etc chiar a cerut mai multi bani spunand ca materialele s-au scumpit , suma finala fiind de de 2700 euro la care eu inca mai astept factura.AM platit ..A LUAT BANII IN MANA SI ... S-A SCHIMBAT LA FATZA CA UN POSEDAT Dupa care a inceput sa o lalaie cu lucrarea si a venit randul meu sa ma milogesc eu de el..Cu chiu cu vai dupa multe rugaminti i s-a facut mila de mine si a terminat intr-o noapte lucrarea.Mi-a dat un contract de garantie spune ca este valabil pe 5 ani .Acum la prima ploaie puternica care a venit imi ploua in casa ca la robinet am vorbit la telefon cu cel mai sus mentionat spune ca vine sa repare dar nimic ..
DUPA CE L-AM PLATIT A TREBUIT SA VAND DIN CASA LUCRURI SA REPAR TABLA PUSA CU FIRMA ASTA
Asta e teparu 

AM CAUTAT INFORMATII DESPRE EL PE INTERNET ...

L-am descoperit ..CAUTA FEMEI PE FILMOTECA.RO Am zis ca daca tot e atat de disperat sa gaseasca o femeie sa al ajut si eu ...Contact telefonic: 0768.084477, 0768.011455 |
Contact prin email: ladaru_2006@yahoo.com

Suntem si pe Facebook

Ratza umanofila si Ladaru cu tabla....





Un zidar masochist a furat fatada la casa.


Ratza umanófila si Ladaru Company dha` la Bucale

Dupa ce am reparat tabla pusa de Ladaru Company,gainile nu mai se oua prin vecini.Dragi mei dupa ce am pus tabla cu Ladaru da la Bucale, ca o facatura dupa  cum spune si proverbul Romanesc ,boul care bea apa de doua ori pe inserat nu trage dimineata la plug, nu am ramas doar cu tabla stramba ,a doua problema a fost legata de arataniile de prin curte.
 Aveam si eu sapte gaini si doua rate , gainile nu se mai scremeau ca inainte iar la cuibar saracie totala  nu se vedea picior de ou , ma gandeam ca sunt constipate ca poate supararea  mea legata de cum a pus tabla Ladaru a afectat gaina in subconstient , am stat asa fara sa pun in tigaie un ou de la gainusele mele patru saptamani , ca un facut dupa ce am reparat tabla aud din nou cantecul dulce al gainilor ,va pupic dragelor nu uitati  ca se apropie sarbatorile va asteapta multe surprize.
Eu zic ca a fost de la tabla.Acum a mai ramas sa rezolv problema celor doua rate , Probabil ca va intrebati de ce le numesc Rate umanófile , Intr-o seara m-a duc sa arunc niste mancare la caine , in timp ce mangaiam cainele pa cap suna telefonu, un amic spune  ia scrie pe Google Ladaru Company si dai sa caute , nerabdator din fire ca sa nu mai intru in casa caut direct pe telefon Ladaru etc…Si ce vad ..Scrie cine vrea o relatie cu mine sa ma caute semnat Ladaru Cu Tabla …Coincidenta a fost ca una din cele doua  rate care le tineam  in cotet a tras cu coada ochiului si l-au vazut pe Ladaru ,ratele alea erau destepte vorbeau mai multe dialecte de macaiala , au citit ce scrie acolo si duse au fost …

PS….LADARULE SA STI CA RATELE NU SUNT SERIOASE SUNT DUPA BANI NU SE MERITA  SA INTEMEIEZI O FAMILIE CU ELE…Sa aduci ratzele inapoi


Am vandut bicicleta la copil sa repar tabla pusa de Ladaru.
Talismanul tepuitorului
Ladaru Company pe Facebook
Zidarul posedat,vrajitorie cu saci de ciment
Zidarul cu obsesie caineasca.
Obsesie caineasca cu finalizare